Nieuws

28
feb
2013
DES Centrum vanaf je smartphone
De website van het DES Centrum is de afgelopen periode geschikt gemaakt voor het bekijken vanaf een klein scherm, zoals een smartphone.
30
jan
2013
Buitenlandse zusterorganisaties gestopt
Bij het DES Centrum merken we het al enige jaren, de vragen vanuit de achterban worden minder. Dit zelfde patroon zien ook onze collega organisaties in het buitenland. In Groot  Brittannië en Ierland heeft dit er inmiddels toe geleid dat de patiëntenorganisaties DES Action UK en DES Action Ierland zijn gestopt te bestaan.
Buitenlandse zusterorganisaties gestopt
30
jan
2013
Klanttevredenhied DES Centrum 2012
In december 2012 heeft het DES Centrum het DES-panel benaderd met de vraag hun mening te geven over het werk van het DES Centrum. Naast het feit dat onze subsidiegevers graag willen weten hoe tevreden jullie zijn, willen wij die informatie gebruiken om ons werk te verbeteren.
Klanttevredenhied DES Centrum 2012
10
jan
2013
Innovatie door participatie
In december 2012 is er aan het project: "innovatie door participatie" subsidie toegekend! Dit is een samenwerkingsproject onder leiding van de vereniging samenwerkende ouder en patiëntenorganisaties (VSOP)waar het DES Centrum samen met 28 patiëntenorganisaties aan deelneemt.
Innovatie door participatie
9
jan
2013
Huisartsen geïnformeerd
Eind vorig jaar zijn ook de huisartsen geïnformeerd over het vernieuwde screeningsprotocol voor DES-dochters.
9
jan
2013
Het mooiste meisje
Donderdag 3 januari was de eerste aflevering van een nieuw seizoen "Het mooiste meisje van de klas". Hierin het verhaal van DES-dochter Mariska Versteegh.
Het mooiste meisje
4
dec
2012
Huisartsen ook op de hoogte
Het vernieuwde screeningsprotocol hebben we al bij jullie en de gynaecologen onder de aandacht gebracht. De laatste belangrijke doelgroep die we dit jaar nog actief op de hoogte wilden brengen van het vernieuwde screeningsprotocol zijn de huisartsen.
Huisartsen ook op de hoogte
3
dec
2012
Achterbanpeiling
In november dit jaar hebben wij aan onze donateurs een vragenlijst gestuurd met de vraag hun mening te geven over onderwerpen die voor het DES Centrum belangrijk zijn.
Achterbanpeiling