Nieuws

9
jan
2013
Huisartsen geïnformeerd
Eind vorig jaar zijn ook de huisartsen geïnformeerd over het vernieuwde screeningsprotocol voor DES-dochters.
9
jan
2013
Het mooiste meisje
Donderdag 3 januari was de eerste aflevering van een nieuw seizoen "Het mooiste meisje van de klas". Hierin het verhaal van DES-dochter Mariska Versteegh.
Het mooiste meisje
4
dec
2012
Huisartsen ook op de hoogte
Het vernieuwde screeningsprotocol hebben we al bij jullie en de gynaecologen onder de aandacht gebracht. De laatste belangrijke doelgroep die we dit jaar nog actief op de hoogte wilden brengen van het vernieuwde screeningsprotocol zijn de huisartsen.
Huisartsen ook op de hoogte
3
dec
2012
Achterbanpeiling
In november dit jaar hebben wij aan onze donateurs een vragenlijst gestuurd met de vraag hun mening te geven over onderwerpen die voor het DES Centrum belangrijk zijn.
Achterbanpeiling
24
okt
2012
Interactieve avond van NVOG
Op 1 november a.s. vindt er een interactieve avond plaats over 'Hoe wil jij bevallen?'. Van 19.30 tot 20.30 uur kunnen geïnteresseerden in een van de deelnemende ziekenhuizen of vanuit huis gratis de live webcast volgen op de eigen PC of tablet.
Interactieve avond van NVOG
24
okt
2012
Dank voor donatie!
Afgelopen kwartaal kregen wij een donatie van 75 euro van Soroptimist. Hartelijk dank!
8
aug
2012
DES-verhaal in OOK magazine
Ieder DES-verhaal is natuurlijk uniek. Het verhaal van anderen roept echter vaak wel herkenning op. In OOK magazine (nr. 9) staat het verhaal van een DES-moeder.
16
jul
2012
Belangrijste ontwikkelingen van 2011
De beste verrassing voor 2011 was toch wel dat we van CIBG/Fonds PGO voor twee projecten subsidie toegewezen hebben gekregen.