Nieuws

20
okt
2023

DES Fonds Vroeggeboorteregeling nogmaals onder de aandacht

DES Fonds Vroeggeboorteregeling nogmaals onder de aandacht

Midden september stuurde het DES Fonds een mailing rond om de vroeggeboorteregeling nogmaals onder de aandacht te brengen. Dit is belangrijk omdat het aantal aanvragen tot nu toe niet zoveel was als het DES Fonds had verwacht. Maar hoe zat dit ook alweer?

De vroeggeboorteregeling is in het leven geroepen voor kinderen van DES-dochters die te vroeg geboren zijn en hierdoor één of meerdere aandoeningen hebben zoals slechthorendheid, slechtziendheid, epilepsie, verstandelijke beperking en cerebrale parese. Het DES Fonds vindt het belangrijk dat het geld voor DES-betrokkenen op de juiste plaats terechtkomt en heeft om die reden de mailing verstuurd.

Emotioneel verhaal
Natuurlijk heeft deze mailing flink wat stof doen opwaaien bij de ontvangers van de brief. Het DES Centrum heeft meerdere mails en telefoongesprekken ontvangen met allerlei vragen, maar ook verhalen over het leven met en rondom DES. Daarbij kwamen ook de nodige emoties kijken, maar het belang van het weten dat deze regeling bestaat zorgt ervoor dat er nieuwe aanvragen kunnen worden gedaan.

Meer informatie
Lees hier de brief die het DES Fonds in een mailing verstuurde. Wil je meer informatie over de aanmelding bij het DES Fonds voor de vroeggeboorteregeling, dan kun je terecht op www.desfondsvroeggeboorteregeling.nl.

Heb je behoefte aan een gesprek of zit je met vragen, dan staan we voor je klaar op maandag/dinsdag/vrijdag van 09:00-12:30 uur.